Tentang Kami

Siapa GRXFIA.COM???

Grxfia.com adalah idea kolektif dua peminat/pengamal senireka, fotografi dan videografi yang bercita-cita untuk menjadikan Grxfia.com satu portal berita dan informasi untuk dunia kreatif terutamanya didalam bidang fotografi, videografi dan seni reka grafik dengan menggunakan medium Bahasa Malaysia sebagai pengantara bahasa. Namun bagi kefahaman semua pembaca, pihak kami mungkin atau dan akan menggunakan perkataan atau istilah bahasa yang menggunakan format English atau lain-lain bahasa dalam artikel kami.

Portal ini bermatlamat sebagai platform untuk memaklumkan, mendidik, dan memberi inspirasi dalam semua perkara yang berkaitan dengan fotografi, videografi dan grafik.

 

HUBUNGI KAMI

Seandainya anda mahu mencadangkan artikel, tweet kami di (@TheGrxfia) atau pm kami di Facebook Grxfia atau email kami di grxfia@gmail.com.

Untuk pertanyaan media, memberi maklum balas tentang laman web hantarkan mesej ke inbox Facebook Grxfia atau email kami di grxfia@gmail.com . Kami tidak boleh janji untuk memberikan repon kepada anda, tapi kami akan baca semuanya (asalkan mesej yang dihantar bukan dari spam bot).