PIXEL KAMERA TELEFON PINTAR TERBAIK

0
833

Pixel adalah peranti telefon pintar yang dikeluarkan oleh Google dan baru-baru ini telah menyatakan bahawa kamera Pixel adalah yang terbaik setakat ini. Perkara ini disokong dengan peratusan markah 89% daripada pihak DXOmark setelah menguji kamera telefon pintar tersebut.

Bagi menguatkan lagi kenyataan ini, Isaac Reynolds telah mengeluarkan hasil-hasil gambar daripada Pixel di Google Photo dengan kenyataan tidak perlu filter dengan Pixel. Pada kami, setelah melihat ulasan DXOMark dan juga gambar dari Reynolds, Pixel mampu memberikan revolusi baru dalam dunia kamera telefon pintar dan mampu memberikan persaingan hebat antara iPhone 7 dan Huawei P9. Di bawah adalah gambar-gambar daripada Google Photo Isaac Reynolds.

Satu perkara kelebihan Pixel dalam dengan telefon lain yang kami suka adalah kontras di dalam gambar amat baik sekali. Apa pun kita tunggu dahulu kemasukan Pixel di Malaysia. Tak sabar pulak kami nak cuba telefon hebat ini.

google-pixel-camera-example-1-0 google-pixel-camera-example-2-0 google-pixel-camera-example-3-0 google-pixel-camera-example-4-0 google-pixel-camera-example-7-0 google-pixel-camera-example-8-0 google-pixel-camera-example-9-0 google-pixel-camera-example-12-0 google-pixel-camera-example-14-0 google-pixel-camera-example-16-0 google-pixel-camera-example-22-0 google-pixel-camera-example-121-0 google-pixel-camera-example-187-0