PEMASANGAN SENI INTERAKTIF MENDALAM DI GALERI SENI LONDON

0
1095

Dari 25 Januari sehingga 11 Mac 2017, pemasangan seni oleh teamLab bernama Transcending Boundaries boleh dilihat di Galeri Pace di London.

Pameran ini akan meneroka peranan teknologi digital dalam merentasi sempadan fizikal dan konsep yang wujud antara karya seni yang berbeza, dengan imej dari satu kerja membebaskan diri daripada bingkai dan memasuki ruang yang lain. Pemasangan juga membubarkan perbezaan antara karya seni dan ruang pameran, dan melibatkan penonton melalui interaktiviti.

immersive-interactive-installation-in-an-art-gallery-in-london-2 immersive-interactive-installation-in-an-art-gallery-in-london-3 immersive-interactive-installation-in-an-art-gallery-in-london-4 immersive-interactive-installation-in-an-art-gallery-in-london-5 immersive-interactive-installation-in-an-art-gallery-in-london-6 immersive-interactive-installation-in-an-art-gallery-in-london-7 immersive-interactive-installation-in-an-art-gallery-in-london-8 immersive-interactive-installation-in-an-art-gallery-in-london-0

immersive-interactive-installation-in-an-art-gallery-in-london-1