JOM SERTAI SINEMATIC VOL 1 : FILMMAKING FROM THE EYES OF TRAVELLERS!

0
716

Baiklah anda adalah seorang yang suka mengembara ke tempat-tempat menarik sekitar anda mahu pun seluruh dunia? Bagus! Tetapi anda hanya tahu ambil gambar untuk kenangan sahaja, masih bagus!

Baiklah cuba bayangkan peribahasa inggeris ini bahawa satu keping gambar bersamaan 1000 perkataan “One Picture Worth a Thousand Words”, jadi sekarang bayangkan 1 video bersamaan mungkin puluhan ribuan perkataan atau pun mungkin berjuta-juta perkataan! Gempak bukan?

Kalau anda mempunyai gadjet untuk merakam video ketika anda sedang mengembara tetapi anda hanya sekadar merakam sahaja, tetapi tiada arah tuju atau objektik selain untuk simpanan kenangan sahaja.

Disini kami ingin mengajak anda menyertai sebuah program pembikinan filem secara professional untuk pemgembara seperti anda.

Program yang dianjurkan oleh INSTHINK dan disokong oleh Malaysia Tourism Centre (MATIC), bakal menampilkan dua orang tenaga pengajar iaitu Muhammad Hidayatullah dan Nazri Arshad (MOJI), mereka merupakan pemgembara yang berpengalaman dan juga pembikin filem professional.

Antara hasil kerja mereka:

 

 

Program ini akan berlangsung pada 5hb & 6hb November 2016, selama 2 hari 1 malam, bertempat di Corus Hotel, Kuala Lumpur. Dengan yuran penyertaan sebanyak rm 1000 untuk “early bird” dan rm 1200 pada kadar biasa. Untuk maklumat lanjut sila lihat dibawah.

 

sinematic-poster-design-25
sinematic-poster-design-32
sinematic-poster-design-33

 

Bagi kami program ini sangat bersesuaian dengan pemgembara yang ingin menghasilkan video kembara yang berkualiti dan menarik untuk ditonton. Program ini sangat berbaloi untuk mereka yang juga turut berminat dalam seni pembikinan filem. Ini kerana program ini merangkumi apa yang perlu anda tahu daripada pra-produksi sehinggalah kepada pasca-produksi pembikinan filem.

Mahu diskaun? sila sertakan kod ini apabila anda mendarftar! SINEMATICKLMOJI (15% DISCOUNT)

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi Sinematickl di 010-2323717 atau 0172097482 atau emel kepada sinematickl@gmail.com