ANIMASI DAN GIF BERTENAGA MEMPERSEMBAHKAN SEMULA CONVERSE KLASIK

0
1789

Kasut Converse Chuck Taylor All Star II ini menunjukkan betapa anda perlu mencipta semula yang klasik – dengan GIF dan animasi oleh Golden Wolf ini menunjukkan manfaat versi baru dengan cara visual yang bertenaga.

Sebahagian besar dari kita memiliki sekurang-kurangnya beberapa pasang Converse Chuck Taylor All Star asli – kasut ini amatlah dikait rapat dengan jenamanya sehingga ia dikenali sebagai kasut Converse sahaja. Disukai kerana ia ringan (dan juga rupa), lagi All Star II mempunyai reka bentuk estetik yang sama tetapi lebih selesa dan tahan lama.

Chuck II Shield kanvas yang tahan air juga lebih baik dipakai ketika hujan, kepada sesiapa yang terpaksa berjalan kaki dalam basah lenjun pasti akan menghargai kasut Converse ini – dan keadaan itu adalah asas bagi GIF ini (dan video di atas).

 

converse1

GIF ini adalah biasa bagi Chuck Taylor II ia menunjukkan kelasakan kasut itu. ( kami cadangkan versi kasut kulit jika anda mahu bertarung dengan ular itu )

 

converse4

Sangat sinonim dengan remaja aktif jenama Converse ini, sehingga ia sangat cliche tetapi ia sebenarnya adalah lebih berpatutan daripada cliche.

 

converse2Sekali lagi ini juga nampak begitu cliche kan? tetapi kalau tidak kerana begitu ramai bintang rock dunia yang memakainya maka seharusnya ia cliche.

 

converse4

Rekaan beberapa watak termasukĀ juga gaya dan rupa mereka.

 

converse3

Golden Wolf juga berkongsiĀ secara gambar animatik dan pembangunan watak di laman Behance nya.

 

converse5

Animatik pada peringkat awal produksi.